gedragstherapie paard

Ervaart u problemen met het gedrag van uw paard of pony?

Kies voor professionele hulp. Zekerheid met bewezen en wetenschappelijk onderbouwde therapiemethoden. Ons succespercentage is hoog.
Pas als u tevreden bent zijn wij het ook.

Workshop: hoe voorkom je opdringerig gedrag bij je paard? Zondag 5 juli 13.30 – 15.00 uur Soest.

Herken jij dat ook? Jouw paard/pony en voedsel. Hij ruikt die wortel al van afstand en volgt je de hele weide door. Je paard wordt opdringerig, hij gaat bijten en komt in je persoonlijke ruimte. Wat moet je dan doen? Hoe kun je trainen met positieve bekrachtiging / voedsel beloning als je paard opdringerig gedrag vertoont?

Arléne Jansen, Tinley® gedragstherapeut voor paarden, neemt je mee in de wereld van paardengedrag tijdens deze interactieve workshop.
De workshop zal plaatsvinden bij De Paardenkamp in Soest op zondagmiddag 5 juli van 13.30 tot 15.00.

Allereerst geeft Arléne een stukje theorie over leerprincipes, hoe (opdringerig) gedrag werkt en hoe je het voorkomt, en vormen van training met behulp van een (voedsel)beloning. Vervolgens gaan jullie de theorie in praktijk brengen. We gaan aan de slag om te zien hoe je dat gedrag zelf leert voorkomen. Na afloop is er ruime gelegenheid om Arléne allerlei vragen te stellen over het gedrag van jouw paard of pony.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag aanwezig zijn bij deze workshop “hoe voorkom je opdringerig gedrag”? Schrijf je dan snel in, want er is maar een beperkt aantal plekken (maximaal 20 deelnemers) beschikbaar! Vooraf aanmelden is dus noodzakelijk.

Aanmelden kan per e-mail (vosseveld@paardenkamp.nl). De kosten voor deze workshop bedragen € 2,50 en kunnen ter plaatse worden betaald.
We zien jullie graag op zondag 5 juli op Boerderij Vosseveld, Birkstraat 96, Soest!