gedragstherapie paard

Ervaart u problemen met het gedrag van uw paard of pony?

Kies voor professionele hulp. Zekerheid met bewezen en wetenschappelijk onderbouwde therapiemethoden. Ons succespercentage is hoog.
Pas als u tevreden bent zijn wij het ook.

Gedragstherapie voor paarden

Gedragstherapie voor paarden geeft u praktische hulp en advies bij het oplossen van het probleemgedrag bij paarden.

WEGENS PERSOONLIJKE OMSTANDIGHEDEN KAN IK MIJN WERK OP DIT MOMENT NIET UITVOEREN. IK HOOP OP UW BEGRIP.

Voor elk probleem een oplossing op maat

Het consult en daaruit volgende therapieadvies voor de professional zal anders zijn dan het advies voor de beginnende ruiter of verzorger. Tevens zijn er vaak beperkingen in de mogelijkheden tot verandering van het management. Binnen deze mogelijkheden en beperkingen zal er voor iedereen advies op maat worden gemaakt. U krijgt praktische hulp en een uitgebreide toelichting op het therapieadvies (mondeling en schriftelijk). Het therapieadvies geeft u inzicht in het gedrag en legt u stapsgewijs uit hoe u het probleem kunt aanpakken. Er zijn diverse mogelijkheden voor een consult (op locatie), een plus-consult (dubbel consult) of bijvoorbeeld een telefonisch adviesgesprek. Overzicht kosten.

Zelf aan de slag – met praktisch hulp en ondersteuning

Gedragstherapie voor paarden focust zicht op het oplossen van het probleemgedrag door uzelf. Hierdoor is er ook minder kans op terugval in de toekomst. U heeft immers uitgelegd gekregen hoe het gedrag heeft kunnen ontstaan en wat u kunt doen om het gedrag te verminderen of stoppen. Uiteraard kunt u zoveel praktische hulp krijgen als u wenst.

Gedragstherapie voor paarden | praktische hulp en advies bij het oplossen van het probleemgedrag

Om gedrag te veranderen is soms een kleine wijziging nodig en is het probleem eenvoudig op te lossen, maar soms zijn drastische wijzigingen nodig in het management, de omgang en training van het paard. Gemiddeld genomen vergt het energie tijd en inzet van u om het gedrag te veranderen. Dit is logisch omdat het tijd kost uw paard iets nieuws of iets anders te leren.

Wacht niet te lang – het gedrag ontwikkelt zich verder over tijd

Het paard leert van de gevolgen van zijn eigen gedrag, wij maken hier gebruik van in de training. Het paard leert daardoor onze hulpen te begrijpen. Echter leert het paard ook van ongewenst gedrag. Gedrag als angst kan zich snel uitbreiden indien niet goed behandeld.

Tinley Gedragstherapie voor paarden

Bij een ervaren en gediplomeerd Tinley-gedragstherapeut heeft u de zekerheid dat er gewerkt wordt met bewezen en wetenschappelijk onderbouwde therapiemethoden. Alleen dan is het mogelijk om gedragsproblemen blijvend te beïnvloeden. Ons succespercentage is hoog. Duizenden eigenaren zijn, tot volle tevredenheid, door ons van advies voorzien. Wij zijn van mening dat u en uw dier professionele aandacht verdienen en dat alleen het beste goed genoeg is.