gedragstherapie paard

Ervaart u problemen met het gedrag van uw paard of pony?

Kies voor professionele hulp. Zekerheid met bewezen en wetenschappelijk onderbouwde therapiemethoden. Ons succespercentage is hoog.
Pas als u tevreden bent zijn wij het ook.

Bijzondere excursie paardengedrag Koniks Zaterdag 10 juni 2017 – 20 Euro

Wil jij alles weten van paarden? Ga je mee op deze bijzondere excursie paardengedrag? Zien hoe hengsten, veulens en merries zich gedragen indien zij de vrije keus hebben? Gedragsdeskundige Arlène Jansen begeleid deze bijzondere excursie naar de Konikpaarden in het Horsterwold in Zeewolde.

Aanmelden bijzondere excursie paardengedrag Koniks

Ga je mee? Meldt je (of jullie) dan aan en informatie volgt per mail. De betaling van 20 Euro per persoon is contact voorafgaand aan de excursie.

Aanmelden Bijzondere excursie paardengedrag Koniks Zaterdag 10 juni 2017 – 10.00 – 12.00 uur

Start om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Horsterberg (Zeewolde)

We zullen verzamelen op de parkeerplaats in het Horsterwold waarna we het gebied in gaan. Voorafgaand aan de excursie worden de paarden gelokaliseerd door de boswachter.

Maximaal 20 mensen

Er kunnen maximaal 20 mensen mee op deze excursie. De excursie zal plaatsvinden bij minimaal 15 deelnemers.
Indien er veel aanmeldingen zijn wordt direct een nieuwe datum geprikt om teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen 😉

Nagenieten

Heb je nog niet genoeg gehad, na de excursie kan je zo lang in het gebied blijven als je wilt. Er is geen horeca of toilet bij parkeerplaats, maar er is wel een golfbaan met een fantastisch openbaar terras en lunchmogelijkheden vlakbij (met de auto) om de ochtend heerlijk af te sluiten. Kijk op de website van Golfclub Zeewolde voor route en menukaart.

Waterdichte schoenen, lange broek en verrekijker

Deelname is op eigen risico. Omdat het vooraf niet bekend waar de paarden zich in het gebied bevinden kan een wandeling van ongeveer een uur – door soms ruig terrein – noodzakelijk zijn. Zorg voor lange broek en waterdichte schoenen en vergeet je verrekijker en camera niet.

bijzondere excursie paardengedrag Zeewolde